реклама

реклама

На сьогодні професія військовослужбовця вважається перспективною та актуальною, фахівці Катеринопільського та Монастирищенського районних центрів зайнятості постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо орієнтації безробітних на службу за контрактом в Збройних силах України.

фото 2

Тільки з початку 2017 року, за участю представників районних центрів зайнятості та військових комісаріатів, відбулося 20 просвітницьких семінарів, до яких було залучено майже 250 безробітних, в тому числі демобілізованих учасників АТО.

На заходах спеціалісти центрів зайнятості відзначали, що в контексті співпраці з військовим комісаріатом, завдання служби зайнятості, насамперед, полягає в тому, щоб максимум поінформувати безробітних стосовно проходження військової служби за контрактом.

За словами Олександра Трохименка – начальника відділу з тилового забезпечення Катеринопільського районного комісаріату, країна потребує обороноздатної армії, державою впроваджується система комплектування військ особовим складом за рахунок прийняття громадян на військову службу за контрактом. «Для зареєстрованих безробітних в центрі зайнятості – це шанс принести користь своїй країні, отримати високооплачувану легальну роботу і гідно утримувати свої родини», - наголосив представник військомісаріату.

Представники районних комісаріатів детально поінформували присутніх про умови і переваги контрактної служби, надали вичерпні відповіді на запитання учасників заходів ознайомили присутніх із гарантіями, що надає держава військовим за контрактом, та поінформували про професії, які мають попит у військових частинах. Водночас на семінари були запрошені і колишні учасники АТО, які поділилися власним досвідом служби в зоні АТО, адже нещодавно самі захищали східні рубежі нашої держави.

Наприкінці заходів всі учасники отримали індивідуальні консультації та друковані інформаційні матеріали.

Довідково: На цей час 8 осіб з Катеринопільського і Монастирищенського районів вже підписали контракт на проходження військової служби.

Катеринопільський і Монастирищенський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100