реклама

реклама

Стали відомі деталі підготовки «Черкаського Дніпра» до нового сезону, який команда може почати як у Першій, так і у Другій лізі, повідомляє «Sportarena».

d8af31a4c0ddcf5d6f57b2e1e2360ef4_1200_0_0

З учорашнього дня в розпалі передсезонна підготовка «Черкаського Дніпра». Футболісти, що залишилися в команді, плюс найталановитіша молодь з клубного резервного складу займаються під керівництвом першого помічника головного тренера Віталія Кобзаря (після відходу Вадима Євтушенка ця посада поки що вакантна).

Як повідомив виданню гендиректор клубу Сергій Богуславець, на сьогоднішній день команда тренується з рядом молодих місцевих талантів. Найкращим гравцям клубної юнацької команди, яка стала переможницею юнацької першості U-19, запропоновано на розгляд проекти контрактів.

Утім, в який саме лізі «Черкаський Дніпро» зіграє в сезоні 2017/18 – наразі говорити рано. Маючи атестат на участь у чемпіонаті України серед професійних команд наступного сезону, клуб може стартувати в Першій лізі, але можливий і варіант з Другою. Вирішуватися це буде за підсумками зустрічей з органами місцевої влади та спонсорами, а також – після конференції Професійної футбольної ліги (ПФЛ).

На початку місяця повідомлялося, що команду покинули дев'ять футболістів, а сьогодні стало відомо про відхід ще трьох гравців.

Незважаючи на невизначену ситуацію в клубі, «Черкаський Дніпро» попросив ПФЛ заявити другу команду у Другу лігу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100