реклама

реклама

Сьогодні спільними заходами прокуратури області, Національної поліції та управління СБУ в області в рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 14, ч. 4 ст. 27 п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України (готування до вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині на замовлення), затримано 56-річну жительку м. Сміла.

prokuratura Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Досудовим розслідуванням установлено, що жінка, з метою подальшого отримання у спадок спільно нажитого майна, замовила 34-річному жителю м. Кропивницький умисне вбивство свого чоловіка, пообіцявши винагороду у розмірі 800 доларів США.

Жінку затримано правоохоронцями під час передачі частини обіцяної за умисне вбивство винагороди.

Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 14, ч. 4 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України, особі, яка вчинила кримінальне правопорушення, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 (десяти) до 15(п’ятнадцяти) років або довічне позбавлення волі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100