реклама

реклама

За завданням Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядна організація ТОВ «Транс Лайн Груп» провела роботи з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки на одному з пріоритетних напрямків Черкащини, автодорозі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.

423132

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг.

Нанесення розмітки на автодорозі М-05 Київ-Одеса було здійснено в межах Черкаської області по правому і лівому проїзду автотраси. Роботи з нанесення дорожньої розмітки цього тижня будуть продовжені на частині цієї ж автодорозі у Кіровоградській області.

Роботи з нанесення дорожньої розмітки вже наприкінці цього тижня розпочнуться на основних автомобільних напрямках Черкаської області. Наступним важливим кроком підрядної організації стане нанесення розмітки на трасі міжнародного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка та продовжиться на дорогах державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя та інших автодорогах державного значення у Черкаській області.

Дорожня розмітка відіграє важливу роль у забезпеченні безпеки руху. Всі розміточні машини ТОВ «Транс Лайн Груп», пройшли відповідну атестацію і знаходяться та у належному технічному стані. Для нанесення розмітки використовуються тільки ті матеріали та фарби, що мають сертифікат якості галузевого центру сертифікації при Державному Науково-Технічному Центрі «Дор'якість».

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути максимально уважними та обережними! Дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість в місцях проведення дорожніх робіт та звертайте увагу на дорожні знаки!

824209

Довідково: Розмітка на автомобільних дорогах загального користування має відповідати вимогам ДСТУ 2587:2010 Безпека дорожнього руху. Дорожня розмітка.

Дорожню розмітку поділяють на горизонтальну та вертикальну розмітку. Горизонтальна розмітка має бути білого кольору, а вертикальна являє собою поєднання чорного і білого кольору. Розмітку наносять спеціальною машиною або іншим способом з використанням дорожньої фарби, пластичної маси, полімерної стрічки та скляних мікрокульок згідно з нормативними документами.

У разі нанесення постійної горизонтальної розмітки застосовуються матеріали з терміном зносостійкості не менше трьох років для полімерної стрічки, один рік для пластичних мас та шість місяців для фарб.

По завершенню робіт здійснюється контроль світло- і кольоротехнічних показників нанесеної розмітки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100