реклама

реклама

Вихованці та підопічні Гельмязівського, Жовтневого, Чехівського, Золотоніського, Малостаросільського та Вікторівського психоневрологічних інтернатів області змагатимуться з міні-футболу. Першість відбудеться сьогодні на базах Гельмязівського та Жовтневого психоневрологічних інтернатів, повідомляють у Черкаській ОДА.

1063fx-e1497961484576 До складу кожної команди входитимуть 6 гравців (4 гравці на полі, воротар, 1 запасний гравець) та 3 супроводжуючі особи (керівник інтернатної установи, тренер, медичний працівник із необхідними медичними препаратами для надання, в разі необхідності, першої медичної допомоги). Підтримати команди прийдуть представники місцевих територіальних громад, внутрішньо переміщені особи, учасники АТО.

Змагання відбудуться за підтримки канадської неурядової організації Stabilization Support Services завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проекту «Подолання соціальних наслідків конфлікту на Донбасі та незаконної анексії Криму за допомогою державних структур в Україні та громадянського суспільства». Від них учасники першості отримають у подарунок новенькі футбольні форми, бутси та м’ячі. Посприяла в організації й облдержадміністрація, зокрема радник з питань ВПО Міністерства соціальної політики в Черкаській області, керівник Черкаського обласного контактного центру Лариса Ходаковська.

За словами організаторів, захід покликаний посприяти інклюзії місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю, допоможе привернути увагу до проблем інтеграції осіб, які опинились у складних життєвих обставинах, розбудова толерантності та миру через діалог. Він проходитиме в рамках пропаганди фізичної культури та здорового способу життя, покращення фізичного стану, життєдіяльності цих людей та досягнення ними фізичної самостійності і активності.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100