реклама

реклама

Таку можливість вивчали сьогодні під час інспектування Кременчуцького водосховища. Відповідне доручення дав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

IMG_5991-e1497972340962
– Силами спеціального катера Управління ДСНС у Черкаській області, у період ремонтних робіт на мосту й дамбі, ми готові забезпечити доправлення важкохворих із лівого на правий берег Дніпра, – пояснює перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Зокрема тих людей, які потребують оперативного втручання фахівців на рівні обласної лікарні. Такі переправи можливо здійснювати з облаштованого пірсу в районі села Благодатне. А тривалість доїзду до станції ДСНС сягає 15 хвилин.

Саме такий результат зафіксували в ході інспектування спільно зі спеціальними службами. При цьому враховували середню швидкість катера, зважаючи на можливий тяжкий стан хворого та погодні умови. Водночас Віталій Коваль звернувся до Служби автомобільних доріг в області, аби дорогу, що пролягає вздовж узбережжя Благодатного, якнайшвидше відремонтували. Це дозволить більш оперативно прибувати «швидким».

Нагадаємо, з понеділка, 19 червня, стартували ремонтні роботи на черкаському мосту й дамбі.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Петрович 22.06.2017 18:34
На скільки я знаю, той "Прометей" знаходиться в районі Дахнівки. Для оперативного реагування він повинен знаходитись у Благодатному постійно. А для того, щоб він там знаходився постійно, потрібно створити певну базу, а решта це все піар. Врешті ще існує санітарна авіація, вертольот Мі-2 прекрасно вирішував би цю проблему.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 федор принципиальный 21.06.2017 17:54
Только сегодня "вывчалы",а что делали два года,когда уже знали,что черкащан ждет ремонт моста ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100