реклама

реклама

Органи прокуратури здійснюють постійний контроль стану виконання судових рішень, ухвалених за позовами прокурора на користь держави у сфері земельних відносин.

Так, за принципової позиції прокурора у ході здійснення контролю стану виконання судового рішення у сфері земельних відносин, забезпечено реальне виконання рішення апеляційного суду Черкаської області від 29.03.2015 у справі за позовом прокурора Черкаської області про зобов’язання фізичної особи повернути державі 5 земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 52,3 га на території Золотоніського району, які передавались відповідачу на підставі договору оренди.

Таким чином, державі в особі Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області повернуто 5 земельних ділянок загальною вартістю 1 031 тис. грн., які незаконно передані в оренду фізичній особі.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 вк 22.06.2017 16:30
А зарплату орендної плати. Не відшкодуєж негайно в тюрму такого галочника. Цікаво коли він получить долю від нступного щасливого власника.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Екс-депутат с/ради 22.06.2017 11:09
До бюджету надходила орендна плата, а тепер за принципової позиції прокурора цих надходжень не буде. Якщо навіть були якісь незначні порушення при укладанні договорів оренди, але сторони належним чином виконували умови договору, то чи була необхідність в поверненні земельних ділянок. І взагалі причому тут вартість вказаних земельних ділянок, адже вони не передавались у власність орендаря та і шкода громаді не завдавалась.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100