реклама
Sucurity Police

реклама

21 червня рух поїздів у кількох областях і, зокрема, на Черкащині може бути обмежений у зв’язку зі страйком працівників залізниці у Кременчуці. Про це повідомляє колишній нардеп, голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець у Facebook, пише ВІККА

359810

"Протестувальники не виходять на рейси, дотримуючись установлених інструкцій з техніки безпеки та правил експлуатації тепловозів та електровозів. Адміністрація припинила будь-які контакти з робітниками. Робітники почергово проводять ротації по 30-40 осіб кожні 12 годин. На сьогодні ускладнений рух потягів в деяких районах Черкаської, Донецької, Харківської та Полтавської областей", – пише Михайло Волинець.

Головна вимога залізничників – підвищення зарплати.

"Перемовини групи представників Вільної профспілки залізничників України та головою правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцехом Бальчуном ще тривають. Немає просування у позитивному вирішенні одного з головних пунктів вимог ВПЗУ щодо суттєвого підвищення заробітної плати. Члени ВПЗУ обурені, градус пермовин підвищений. Бальчун на поступки щодо підвищення зарплати не йде", – йдеться в останньому дописі громадського діяча.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100