реклама

реклама

12 червня 2017 року до міста Жашкова завітав уповноважений посол Канади в Україні Роман Ващук. Відвідав Жашківську спеціалізовану школу №1 з поглибленим вивченням окремих предметів. Учні школи захоплено та радісно чекали гостей. Участь у зустрічі взяли: заступник голови райдержадміністрації Таїсія Федоренко та начальник відділу освіти РДА Віталій Бродовенко.

IMG_1618

Роман Ващук - етнічний українець, дипломат, посол Канади в Україні та його помічник Росс Демків. Зустріч проходила у дружній атмосфері. Діти спілкувалися англійською мовою з гостями, ставили цікаві запитання, гралися в ігри, вчили гостей плести обереги, гостинно пригощали варениками, смаколиками власного виробництва та за українською традицією гостеві вручили запашний коровай.

Спілкуючись з учнями Роман Ващук акцентував дітям, що кожен може досягти своєї мети, якщо зуміє подолати мовний бар’єр. GoCamp – це новий формат табору, направлений на вдосконалення комунікативних навичок англійською мовою.

«Літні мовні табори – це форма роботи з дітьми, де є відпочинок й оздоровлення та вивчення й удосконалення іноземної мови. Сподіваємося, що дружня співпраця буде тільки зміцнюватися і принесе свої позитивні результати», - зазначила Таїсія Федоренко.

Про це інформують в Жашківській РДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100