реклама

реклама

Проект із забезпечення населення питною водою стартує на Черкащині. Його розробили в ОДА. А напередодні підтримали на міжвідомчій комісії при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Про це повідомив очільник області Юрій Ткаченко.

44444

Цей проект реалізують на Черкащині в межах «Стратегії розвитку області до 2020 року». Він передбачає будівництво, реконструкцію та ремонт водогонів у сільській місцевості.

– Це дуже потрібний проект, – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Цьогоріч плануємо охопити ним десять сіл у п’яти районах (Монастирищенський, Катеринопільський, Кам’янський, Христинівський і Тальнівський). А це – якісна питна вода для понад 10 тис. людей. Загальна вартість проекту на цей рік – близько 20 млн грн. Реалізуватимемо його коштом Державного фонду регіонального розвитку України та місцевих бюджетів.

Загалом на міжвідомчій комісії з відбору проектів, що можуть фінансуватися за рахунок коштів ДФРР, наразі підтримали від Черкащини десять. А це – реконструкція обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву й обласного драматичного театру, придбання обладнання з виготовлення паспортів для ЦНАПу Білозірської ОТГ. Також капітальні ремонти спортивної зали Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, п’ятиповерхової будівлі та поліклінічного відділення Смілянської ЦРЛ ім. Софії Бобринської, котелень у Білозірській ЗОШ І-ІІІ ступенів і Білозірській ЗОШ І ступеня, амбулаторії сімейної медицини у смт Стеблів.

Про це пише прес-служба ОДА

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Пенсіонер 22.06.2017 19:34
Коли нарешті в обласному центрі запрацює бювет, як було раніше, і люди, зокрема малозабезпечені , зможуть брати безкоштовну питну воду? Що з цього приводу скаже міський голова Анатолій Бондаренко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100