реклама

реклама

Правоохоронці затримали чоловіка, який наніс ножові поранення колишній співмешканці та її знайомому, повідомляють у ГУНП України в Черкаській області.

19366347_1236122446498637_6898128501462499715_n

Ним виявився раніше судимий 38-річний житель міста Києва. Пошуки зловмисника тривали всю ніч. Зловмисника затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України.

Ввечері до працівників поліції Городищенського відділення надійшли повідомлення про те, що біля одного із розважальних закладів невідома особа влаштувала бійку та завдала ножових поранень чоловіку та жінці. Після чого зловмисник втік у невідомому напрямку.

Як з’ясували правоохоронці, ножових поранень потерпілим завдав колишній співмешканець потерпілої раніше судимий 38-річний киянин. Потерпілих було доставлено до лікарні для надання медичної допомоги, а працівники поліції розпочали пошуки зловмисника. Пошуки тривали всю ніч. Поліцейські прочісували наближені до місця події населені пункти, лісосмуги та посадки. Вранці зловмисника вдалося затримати за межами міста на кордоні із сусіднім районом області. Зловмисник намагався сховатися в лісосмузі.

Чоловіка затримано, у нього виявлено ніж, яким він наніс потерпілим тілесні ушкодження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100