реклама

реклама

Учора Державна виконавча служба через ДП «СЕТАМ» безоплатно передала 640 кг постільної білизни та 42 кг ковдр. Це митний конфіскат, який не вдалося реалізувати під час трьох аукціонів.

DSC_0940

- На отримання цих речей було аж вісім претендентів. Зрештою, після засідання комісія ухвалила рішення розподілити їх між двома: Черкаським слідчим ізолятором та Благодійним фондом «МБФ Небайдужа Україна», - повідомив заступник начальника головного територіального управління юстиції, начальник Управління ДВС  у Черкаській області Ярослав Фатенко.

Державна установа «Черкаський слідчий ізолятор» отримала 510 кілограм білизни та 38 кілограмів ковдр. Благодійний фонд «МБФ Небайдужа Україна» - 130 кг білизни та 10 – ковдр для використання за призначенням.

- Ці речі ми віддамо ГО дітей-інвалідів та їхніх батьків. Ми отримали заявки від Чернігівської та Черкаської громадських організацій, - розповідає супроводжуючий діяльність фонду з юридичних питань Ігор Семенов. – Ми постійно відслідковуємо сайт СЕТАМу.

Якщо організація отримує нові речі, то їх передають у державні інтернати, які утримують інвалідів з дитинства. Якщо ж речі вживані, то їх, як у цьому випадку, передадуть у приватні руки.

DSC_0925

У Черкаському СІЗО також раді білизні, а особливо ковдрам. Кажуть, що останніх катастрофічно не вистачає.

- Якщо з постільною білизною не має проблем за рахунок того, що частина затриманих має свою, то з ковдрами складно, - говорить начальник Черкаського слідчого ізолятора, підполковник внутрішньої служби Роман Дяченко. – Отримані речі ми ставимо на баланс установи, ретельно перебираємо, перемо, прасуємо і видаватимемо у користування.

Про це інформують в управлінні ДВС у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100