реклама
Sucurity Police

реклама

index Відділом нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області 3 членам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільних цехів з використанням обладнання та їх збут, вчинені організованою групою).

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входили троє жителів м. Черкаси, з квітня 2016 року по квітень 2017 року організували в гаражному приміщені у м. Черкаси незаконне виготовлення лікеро-горілчаних виробів, та у подальшому збували їх жителям м. Черкаси та Черкаської області.

У ході проведення обшуків виявлено та вилучено незаконно виготовлену алкогольну продукцію на загальну суму 200 000 гривень.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби в Черкаській області.

На цей час вирішується питання про обрання стосовно підозрюваних запобіжних заходів.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100