реклама

реклама

В умовах адміністративної реформи та утвердження місцевого самоврядування значно розширюються повноваження органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, які постають перед необхідністю систематичного оновлення теоретичних знань для ефективного вирішення проблем територіальних громад, інтереси яких вони відстоюють.

1498145047_rotm4

На виконання ст.33–1 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» та за ініціативи обласної ради Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 22 червня 2017 року провів короткостроковий тематичний семінар підвищення кваліфікації депутатів Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади.

На обговорення були винесені питання територіальної організації влади, реформування місцевого самоврядування, децентралізації фінансів, регулювання земельних відносин та охорони довкілля, повноваження та інструментарій роботи депутатів, підготовки їх річного звіту, інформування виборців про роботу депутатів та постійних комісій, співпраці із ЗМІ тощо.

Отримані знання сприятимуть ефективному виконанню обов’язків депутатів та створенню стабільного майбутнього Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади.

У семінарі активну участь взяли голова Ротмістрівської об’єднаної територіальної громади Володимир Ховайба та депутати Ротмістрівської сільської ради Сергій Громов, Віктор Сліпенко та інші.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100