реклама

реклама

Черкаські експерти на засіданні у прес-клубі реформ радили черкащанам, коли краще починати купувати продукти до новорічного столу та висував «цінові» прогнози на наступний рік.

– Починати купувати продукти для новорічного столу варто із середини грудня, коли виробники починають пропонувати новорічні акції та товари зі знижками, – говорить бренд-менеджер дистрибуційної компанії СПД ФО «Гладкий» Владислав Дороша.

Разом із тим, він радить звертати особливу увагу на термін придатності і довіряти лише перевіреним брендам, щоб не придбати неякісні продукти, які також намагаються збувати під час святкових акцій.

– Досить часто супермаркети до свят активно пропагують суперзнижки суто для того, аби людина відвідала магазин і, разом із акційним дешевим товаром, накупила ще чогось, значно дорожчого.

Що ж до вартості продуктів, то Владислав Дорош вважає, що із наступного місяця почнуть дорожчати овочі. Незважаючи на великий врожай, овочі псуються і їх залишатиметься все менше. Тому після Нового року можемо чекати підвищення цін на овочі на 15-20%. Фрукти, з тієї ж причини, також можуть подорожчати на 30-50 копійок за кілограм залежно від виду.

Через підвищення акцизів прогнозує Владислав Дороша і чергове підвищення цін на алкоголь на 10-15%.

Що ж до м’ясопродуктів, як зазначила керівник відділу по роботі з інвесторами та ЗМІ компанії «Миронівський хлібопродукт» Анастасія Соботюк, із попереднього досвіду, навіть цьогорічного, у першій половині року ціни на ріні види м'яса зазвичай залишаються стабільними і не ростуть.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100