реклама

реклама

Управлінням освіти і науки Черкаської облдержадміністрації спільно з Черкаським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України підведено підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України. За умовами конкурсу, які визначають чотирирічний цикл для різних типів навчальних закладів, участь приймали дитячо-юнацькі спортивні школи.

kubki

Беззаперечним лідером і переможцем обласного етапу стала дитячо-юнацька спортивна школа №1 м. Умань (директор ‒ В.Г.Грязнов), яка також за підсумками 2016 року зайняла І місце у рейтингу з олімпійських видів Черкаської області та високе 7 місце у Всеукраїнському рейтингу. Саме Уманська ДЮСШ представлятиме Черкащину у ІІІ (фінальному) етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу.

Друге місце посіла Корсунь-Шевченківська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа (директор ‒ С.О. Федоренко), третє ‒ Смілянська дитячо-юнацька спортивна школа „Олімп“ (директор ‒ В.А. Коломієць).

Загалом у конкурсі прийняли участь 11 із 14 освітянських спортивних шкіл області. Управління освіти і науки ЧОДА та Черкаське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України вітає переможців та призерів, а також висловлює сподівання на більш активну участь спортивних шкіл у наступному 4-річному циклі Всеукраїнського огляду-конкурсу, що сприятиме популяризації здорового способу життя та занять фізичною культурою і спортом серед учнівської молоді Черкащини.

Черкаське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 ГТО 25.06.2017 07:31
Что то всё это действо попахивает поздним совком.Помните пресловутое в сссре гто,где по отчётам спортивных функционерах,но рмативы гто успешно сдавали только,что родившиеся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Коваль 23.06.2017 14:34
і ще: участь не приймають, а беруть:)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Коваль 23.06.2017 14:31
Підсумки підбивають, а місце посідають. Прочерк, ви хоча б помилки фізкультурникам у тексті виправили!:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100