реклама

реклама

Влада Канева спромоглася встановити довгоочікувані ліхтарі для освітлення однієї з міських вулиць лише після того, як на останній сталася стрілянина. Про це пише «Kanos» із посиланням на інформацію в соціальних мережах.

FetchOptImg.ashx

Нагадаємо, на початку червня у Каневі стався прикрий інцидент. Цілячись пневматичним пістолетом у собаку, невідомий чоловік влучив в руку жінці. Подія сталася по вулиці Потужнього, а одним із факторів, який завадив свідкам розпізнати особу невідомого якраз і стала відсутність ліхтарів та світла у вечірній час доби.

Відтак, одразу після інциденту до міського голови Ігоря Ренькаса було направлене звернення щодо проблеми, реагуючи на яке, мер Канева доручив встановити ліхтарі на тій частині вулиці Потужнього, де сталася подія.

Як повідомив очільник КП «Туристично-інформаційний центр м. Канева» Яків Прогнімак, вже 19 червня на трьох стовпах коло двоповерхових будинків засяяли ліхтарі. (Це 5 будинків загалом 64 квартири).

Однак самі користувачі соціальних мереж досить неоднозначно сприйняли дану новину. Деякі учасники обговорення розкритикували міську владу, котра реагує на проблеми з освітленням вулиць міста лише після надзвичайних подій.

«Вот они методы: стреляйте и будут фонари???? Может власть начнет на опережение работать?? В Каневе хватает улиц без освещения!!!», - написала користувач з ніком Наталія Захарченко. «А на Коцюбинського з грудня 2016 чeкають освітлeння, мабудь тeж трeба пару раз жахнути...», - додала по ходу обговорення дописувачка Тетяна Губенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100