реклама

реклама

Соціально відповідальний бізнес допомагає владі створювати інструменти для інвестиційного розвитку на Черкащині. Про це сказав її очільник Юрій Ткаченко на Дні відкритих дверей «Нові горизонти» від групи компаній «Укравіт». Це масштабний захід для українських та іноземних представників агробізнесу, інформує сайт облдержадміністрації.

43

Як зауважив голова Черкаської ОДА, досвід компанії «Укравіт» показує, як, застосовуючи знання українських науковців, можна випускати продукцію, що успішно конкурує на світових ринках. Водночас завдання влади – максимально сприяти такому бізнесу.

– Нині економіка Черкащина поступово відновлюється, – сказав Юрій Ткаченко. – Обсяг капітальних інвестицій за минулий рік сягнув майже 6,5 млрд грн, приріст 35%. Це – інвестиції в розвиток. І такої динаміки ми досягаємо завдяки інноваційним підприємствам, що працюють у нас в області. Таким, як компанія «Укравіт». Приємно, що вона стала майданчиком інновацій. Окрім усього, ця компанія підтримує та ініціює розвиткові проекти в області.1

Зокрема, засновник компанії Віталій Ільченко є членом Наглядової ради Агенції регіонального розвитку Черкащини. Це – розвитковий інструмент, що об’єднав інтереси бізнесу, влади, науки та громадськості.

– Кращою промоцією області є підприємства, що тут успішно працюють, – переконаний очільник Черкащини. – А синергія влади та бізнесу відкриває нові горизонти розвитку. Лише спільно ми зможемо зміцнити економічний потенціал нашого регіону та країни в цілому.

Нагадаємо, «Фабрика агрохімікатів» компанії «Укравіт» розташована в обласному центрі. На підприємстві виробляють засоби захисту рослин, мікродобрива для сільського господарства та пластикову тару. Торік воно сплатило до бюджетів близько 200 млн грн податків. Підприємство забезпечує роботою близько 300 працівників і динамічно розвивається.

підпримєство-1

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #3 Не котіть бочку 26.06.2017 09:58
Цитую Гена:
Слухайте,но сколько можно уже терпеть эту бездарность,я говорю о ткаченко.

Та ну! Він же слово "синергія" знає! Правда, втулив його не за призначенням :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Гена 25.06.2017 20:26
Слухайте,но сколько можно уже терпеть эту бездарность,я говорю о ткаченко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Овдівєнко 25.06.2017 10:41
Що можна казати,якщо губернатор Черкащини самий що не є ледацюга,баласт ... яких ще треба пощукати і чому він навіть до цього проекту приєднався,до якого не має ніякого відношення
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100