реклама
Sucurity Police

реклама

Закінчився найсвітліший період року – тиждень літнього сонцестояння. З нового тижня починає скорочуватися день, хоча відчутним це стане лише із середини липня, коли тривалість дня зменшиться на півгодини. Проте саме з цього часу, як було підмічено і у народі, збільшується кількість спекотних днів.

Як повідомляє  Черкаський обласний Гідрометцентр, цьогоріч перше поширення південного антициклону на наш край очікується з 29-30 червня і триватиме до 4-5 липня. Саме в цей час денні максимуми температури можуть сягати +30+34º,ночі теж будуть теплі ( +17+22º), при відсутності дощів.

А поки що, на період 26-28 червня, під впливом атмосферних фронтів північного циклону очікуються періодичні грозові дощі та коливання температури вдень від +24 до +28º, вночі +16+20º.

Вода в Дніпрі прогрілася до 22º. Температура води 25º і вище спричиняє швидкій ріст та розповсюдження водоростей. Відпочиваючи біля водоймищ, не забувайте про небезпеку на воді! В спекотні дні краще утримуватися від засмаги в час від 11 до 15 годин. У приміщенні не вмикайте кондиціонери на низькі температури, щоб уникнути теплового шоку, виходячи на вулицю.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100