реклама

реклама

1-9 26 червня близько 03.15 в м. Умань по вулиці Горького водій автомобіля «Mersedes-Benz ML», 21-річний громадянин держави Ізраїль, житель м. Умань, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де скоїв зіткнення з автомобілем «Volkswagen Passat», який рухався в зустрічному напрямку.

Про це повідомляють у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності поліції Черкаської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля «Volkswagen Passat», 24-річна місцева жителька, отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому обох ніг, забійної травми грудної клітки, закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Госпіталізована в Уманську міську лікарню.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Уманский Еврей 27.06.2017 01:50
Цитую Регіональна Тальнівщина:
А можна було просто написати "єврея", а то "громадяни Ізраїлю" можуть бути з українським паспортом

А это не имеет значение какой он веры. Если нарушил, то конечно должен ответить за аварию. А водителя нация тут не имеет значения. Гражданин Украины может быть и русский, еврей, казах, армянин и украинец. А гражданин Израиля может быть и русский, еврей, украинец, араб, бедуин. К сожаления по Украине огромное количество аварий и гражданин Израиля это отдельный случай. А так свои местные не умеют ездить и не соблюдают скорость на дорогах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Регіональна Тальнівщина 26.06.2017 23:45
А можна було просто написати "єврея", а то "громадяни Ізраїлю" можуть бути з українським паспортом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100