реклама

реклама

З метою поглиблення подальших шляхів співпраці щодо забезпечення кадрових потреб відбулася виїзна робоча зустріч Григорія Дендемарченка – директора Черкаського обласного центру зайнятості та Наталії Слободян – виконуючої обов’язки директора Тальнівського районного центру зайнятості з представниками успішних підприємств району – товариств з обмеженою відповідальністю «Комбінат хлібопродуктів «Талне» з іноземними інвестиціями» та «Мошурівський консервний завод».

фото 2 (2)

Під час зустрічей, керівники комбінату Тетяна Шкода та консервного заводу Микола Кучеренко розповіли присутнім про історію виникнення підприємств, їх діяльність та плани на майбутнє. Особливо цікавими були оглядові екскурсії в цехові приміщення підприємств. Під час розмови також йшлося про розширення співпраці служби зайнятості з роботодавцями, як постійними надавачами вакансій, щодо оперативного укомплектування вакантних робочих місць задля сприяння зайнятості населення Тальнівщини, впровадження пакету послуг для роботодавців, зокрема, електронного сервісу та інші.

«На сьогодні служба зайнятості є сервісною установою, виконує соціальну функцію, надаючи допомогу людям, і завжди відкрита до співпраці. Для роботодавців ми пропонуємо широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, не зупиняємось на традиційних формах роботи, а впроваджуємо нові механізми самопрезентації, як роботодавців, так, і пошукачів роботи, в режимі он-лайн – це використання відеорезюме, відеовакансій, презентацій роботодавців та співбесід за допомогою скайп-зв’язку, для тих, хто шукає місце роботи або ж пропонує його. Тому саме в діалозі із соціальними партнерами, роботодавцями ми зможемо напрацювати дійсно нові аспекти подальшої співпраці, що в результаті допоможе роботодавцю отримати кваліфікованого співробітника, а безробітним – стабільну роботу», - наголосив Григорій Дендемарченко.

Виконуюча обов’язки директора районного центру зайнятості Наталія Слободян поінформувала про співпрацю центру з роботодавцями щодо укомплектування вакансій з урахуванням виробничих потреб.

ТОВ «Комбінат хлібопродуктів «Талне» з іноземними інвестиціями» являється одним з найбільших переробних підприємств України і відоме своєю продукцією майже 30 років. Підприємство надає послуги із зберігання зерна та зроблених з нього продуктів, виготовляє борошно під зареєстрованою маркою «Королівське борошно», яке експортується у 30 країн світу. На сьогодні підприємство забезпечує роботою майже 300 осіб. За сприяння районного центру зайнятості протягом трьох останніх років із 101 заявленої роботодавцем вакансії забезпечено кваліфікованими кадрами 100 вакансій, що становить 99 відсотків від потреби, з них на посади апаратника борошномельного виробництва, монтера колії, апаратника оброблення зерна, пробовідбірника, вантажника та інших.

ТОВ «Мошурівський консервний завод» є одним із провідних підприємств не тільки Черкащини але й України, що займається переробкою овочів і фруктів у консерви високої якості під торговою маркою «По-українськи смачно!». На виробництві роботу ліній по виготовленню напівфабрикатів та кисломолочної продукції з натуральної сировини забезпечує понад 60 працівників, а в сезон протягом липня-вересня – 150 осіб. За сприяння районного центру зайнятості протягом трьох останніх років із 118 заявлених роботодавцем вакансій забезпечено кваліфікованими кадрами 99 вакансій, з них на посади слюсаря-ремонтника, вантажника, оператора лінії у виробництві харчової продукції, оператора ліній та установок з консервування овочів і фруктів, водія навантажувача та інших.

Питання щодо підбору кваліфікованих кадрів для відповідних підприємств Тальнівщини залишається і надалі одним із важливих.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100