реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою за результатами опрацювання інформації з інтернет-видань внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України.

За даними, розміщеними на вказаному інтернет-ресурсі встановлено, що службові особи одного з комунальних підприємств міста Черкаси, шляхом створення фірми-посередника з ідентичною назвою як і комунального підприємства, та ймовірного замовлення через приватне підприємство послуг, здійснюють за попередньою змовою, шляхом зловживання службовим становищем розтрату бюджетних коштів.

На даний час, досудове розслідування триває. У разі доведеності вини вказаних службових осіб, останнім загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Про це інформує прес-служба Черкаської прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 стабилизец 27.06.2017 10:29
замнут. придется придумывать другую назву. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Містянин. 27.06.2017 08:20
Ось і вилізла на поверхню оборутка міського голови і депутата міської ради- Бінусова М. Цікаво на яких умовах вони домовились між собою деребанити комунальне підприємство?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100