реклама

реклама

Піднесеним настроєм пройнявся кожний, хто побував 24 червня у Степовому Чорнобаївського району на Дні народження села. Всією громадою заздалегідь була проведена робота по благоустрою, зокрема, на площі перед Будинком культури, який після ремонту фасаду має ще ошатніший вигляд, покладена сучасна тротуарна плитка.

- Готувалися, щоб встигнути все зробити до свята, - говорить сільський голова Анатолій Миколайович Писаренко. – Майже 300 квадратних метрів покладено тротуарної плитки. Це дійсно облагородило центр і стало в якійсь мірі подарунком до дня народження села. Дякуючи розумінню і підтримці засновників місцевого товариства – родині Душейків, з якими ми запланували і втілили в життя цей спільний проект.

DSC04477

Свято розпочалося зі слів ведучої та пісні про рідне село, автором якої є місцева жителька Любов Петрівну Шемшур.

За гарним українським звичаєм на святкуванні радо зустрічали запашним короваєм на вишитому рушникові комерційного директора корпорації «Дніпро» Григорія Душейка. У своєму виступі він привітав мешканців Степового з величним і радісними днем, зазначивши, що тільки разом, спільно з громадою, сільською радою і товариством можна досягти успіху у будь якій справі.

Сільський голова Анатолій Миколайович Писаренко привітавши односельчан, висловив щиру подяку присутньому в залі Григорію Петровичу Душейку за постійну фінансову допомогу у проведенні різнопланових заходів.

DSC04503

До вітань долучився Василь Денисович Кудь, заступник директора СТОВ «Дніпро», який у своїй промові повідомив присутніх про роботу товариства та плани на майбутнє.

Подарунки та слова вдячності лунали на адресу жителів села, які дбають про благоустрій та чиї садиби визнані кращими. Вшанували старожила Костянтина Степановича Костенка, якому виповнилося понад 90 років, відзначили народних умільців та іменинника Олександра Степановича Янголя. Окрасою свята стала виставка робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.

Вітали наймолодших – восьмеро маленьких мешканців, котрі з»явилися  на світ за рік, від свята до свята. Згадали і земляка - воїна строкової служби Збройних сил України - Олександра Жалдака та трьох випускників школи, які цими днями зустріли ранок своєї дорослості.

Особливу атмосферу на святі створили учасники художньої самодіяльності, зокрема фольклорний ансамбль «Срібне веретено» та юні артисти, учні школи.

Насамкінець всі бажаючи скуштували безкоштовної запашної юшки та каші, що вже традиційно готують за кошти господарства кожного року Василь Іванович Усенко, Галина Василівна Ільченко та Валентина Анатоліївна Гаврюшенко.

DSC04530

Завершилося дійство дискотекою для молоді з цікавими конкурсами і призами.

DSC04534

реклама

Коментарі  

 
+4 #8 Літератор 29.06.2017 21:08
Приємно читати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 перекотиполе 29.06.2017 16:46
З якого боку не глянь, а молодий Душейко вже "відбувся" і, є далеко перспективним чоловіком. То ж побажаємо йому успіхів у всіх починаннях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 сусіди 28.06.2017 21:33
Молодці!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 тільки позитив 28.06.2017 09:06
Гарна назва села, гарні працьовиті люди, молоді та небайдужі власники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 життя як воно є 27.06.2017 19:19
Молодці. Дійсно, це - родина. Григорій Петрович, добрі справи прикрашають людину. Вдачі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Степівчанин 27.06.2017 15:40
Шануємо і поважаємо Григорія Петровича .Людина слова і діла. Якби не наші засновники господарства вже давно не було б. І роботи також. Спасибі всій родині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 саме так як є 27.06.2017 14:48
Григорій Петрович, людина хороша та відзивчива. Фамілію Душейко, він, несе дуже гідно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 правда 27.06.2017 11:17
Вітаємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100