реклама

реклама

Депутати Черкаської міської ради звернуться до обласної влади, щоб останні надали вичерпну інформацію по наразі перекритому мосту через Дніпро. Запит озвучив депутат міськради Павло Карась.

most_1

Оскільки, за словами депутата, експлуатаційний термін мосту через Дніпро становив 50 років і закінчився у 2010 році, він просить надати інформацію, який же все-таки граничний термін його експлуатації, скільки коштуватиме ремонт та чи не розглядалася обласною владою можливість будівництва нового мосту за сучасними технологіями.

Згідно чинного законодавства, надати відповідну інформацію мають протягом 10 днів.

Нагадаємо, на мосту вже розпочалися ремонтні роботи, і почав діяти пропускний режим. Обласні владці обіцяють поремонтувати міст за 4-6 місяців.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Коментар 28.06.2017 13:59
Будуть ремонтувати як ті двоє, що у центрі фото, то і шість місяців буде мало!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Щука 27.06.2017 23:00
За часів радянської влади було розроблено проект нового мосту, який продовжував вулицю Котовського. Міст планувався з 6 полосами руху і виходив на так званий намив Черкаси 2, який планувався розташуватися від Панського до Чапаєвки. Це було повязано перш за все, що місту не дозволяли розвиватися за рахунок орних земель, що були навколо Черкас. Але просто керівники області були варягами, їх Черкащина нічим не приваблювала. Всі думали тоді жити в Москві або Києві. А зараз такий проект для Черкас недосяжний. Місто тупик.Все!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #2 федор принципиальный 27.06.2017 14:03
Ткаченко не пускать на Кедину Гору,организова ть ремонт в ночное время и мост будет отремонтирован досрочно-никаких 4-6 месяцев.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Піндос 27.06.2017 13:49
Бубло б чудово якби пан депутат оприлюднив отриману відповідь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100