реклама

реклама

27 червня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Конституції України.

415B6581

На святкових заходах були присутні почесні гості, а саме: начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський та начальник Черкаського міськрайонного відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області підполковник с. ц. з. Андрій Хижняк.

Гості та керівництво навчального закладу вшанували пам’ять випускників навчального закладу лейтенантів внутрішньої служби Віктора Кібенка і Володимира Правика покладанням квітів до Монументу Героям Чорнобиля. Також квіти лягли і до Меморіальної дошки засновникам навчального закладу – генерал-майору вн. сл. Олександру Васильовичу Герасимову, полковнику вн. сл. Олегу Едуардовичу Стояновичу та генерал-майору вн. сл. Пилипу Миколайовичу Десятникову.

415B6584

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника інституту Олександр Тищенко, який зазначив: «Конституція – це головний оберіг державності та демократії України, її найвища юридична сила. Саме на фундаментальних засадах цього Закону ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу».

За високий професіоналізм, досягнення вагомих показників у службовій діяльності, сумлінне виконання обов’язків та з нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції України були вручені нагороди ДСНС України, Управління ДСНС України у Черкаській області, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та ЧІПБ. Загалом нагороджено 33 особи із числа працівників, ветеранів та курсантів навчального закладу, а чотирьом вихованцям інституту були направлені листи з подякою батькам.

415B6616

Під час урочистостей О. Тищенко від імені колективу інституту привітав із Ювілеєм працівника навчального закладу Володимира Воробйова, побажавши імениннику міцного здоров’я, щастя, добра, миру і благополуччя.

Завершилися заходи вшануванням пам’яті Героїв – учасників АТО на сході України – серед яких випускники навчального закладу Олексій Панченко та Ігор Бойко.

415B6638

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100