реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко ініціює перевірки комунальних підприємств на предмет раціонального витрачання бюджетних коштів та причетності посадових осіб до оборудок, інформує сайт міської ради.

image.php Відповідні усні доручення пан Бондаренко дав кураторам – заступникам міського голови та директорам департаментів.

Протягом останніх трьох днів відповідна перевірка триває на КП «Дирекція парків».

За усним дорученням мера куратор підприємства, заступник міського голови Геннадій Шевченко та директор департаменту ЖКК Олександр Яценко вивчають фінансово-господарську діяльність підприємства, копії документів, а також перевіряють можливі факти причетності посадових осіб Черкаської міської ради, які, ймовірно, через підставні фірми за бюджетні кошти здійснюють будівництва в парках та скверах міста.

Зокрема, мова йде про туалет в парку Хіміків, реконструкція якого обійшлася місту в майже 26 тисяч гривень за квадратний метр, укладення тротуарної брущатки в парках та реконструкція фонтану у сквері Богдана Хмельницького.

У випадку підтвердження таких випадків, усі матеріали будуть передані до правоохоронних органів, а посадові особи, причетні до незаконних дій – відсторонені від роботи.

«Комунальні підприємства повинні працювати так, щоб кожен мешканець міста знав ціну квадратного метра будівництва того ж туалету», – переконаний міський голова.

реклама

Коментарі  

 
+3 #9 Черкащанка 12.08.2017 16:01
Нехай спочатку пан МЕР города СЕГО проведе перевірку у себе під носом у міськвиконкомі про діяльність Джуган Стадника Маліщук Удод і надасть акт перевірки черкащанам у інтернеті. Можу вказати який період потрібно перевірити: грудень 2015-по липень2017 року стосовно штатних розписів та нарахування заробітної плати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Небайдужий 06.07.2017 17:38
тут все ясно -велосипедиста Гену нацькували проти Радуцького хоча для Гени слово аудит нове та незрозуміле зато він добре рахує гроші у Бондаренка є його гаманцем, а ви що не знали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Рамір 30.06.2017 05:31
Не такі ми вже й дурні,як декому здається!
Павуки в банці влаштували розборки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #6 Запрягайло 29.06.2017 13:44
Створення одного робочого місця в Україні оцінюють в 50 тисяч доларів. Давай Толя, кошмярь комунальників, виганяй на вулицю! Збільшуй рівень безробіття!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Щука 29.06.2017 13:26
От і конфлікт інтересів!Тренк іну 80 вісімдесят кіосків, а комунальників - "кошмарить"! Взагалі, який супер корупційний тандем Тренкін-Бондаренко. Один проти будівництва на Митниці, другий проти - в Соснівці. Проти розвитку міста?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 ДЖЕКО 29.06.2017 13:22
Якийсь абсурд. Виходить мер півтора роки нічого не бачив, не відповідав за діяльність підрозділів мерії, а зараз " раптово прозрел". Я так розумію: ціль - туалет у парку Хіміків, щоб Радуцького шантажнуть, щось не домовились.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 n 29.06.2017 13:12
Шевченко та Яцик великі аудиторі, Шевченко тренер з велоспорту, Яцик бр..ток-рек...тир,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Світлана 29.06.2017 11:47
А як тренер з велосипедного спорту г.шевченко буде перевіряти фінансову діяльність? А бондаренко не хоче найняти аудиторську компанию? Чи страшно, бо сам по горло замазаний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Містянин. 29.06.2017 11:18
Двуликість міського голови в усьому! Сам визначає кураторів та виконавців тих чи інших ремонтів, а на людях влаштовує перевірки які за звичай нічого не дають. Хоча можуть сприяти в розбірках з неугодними. Чітко просліджується його стиль,- нічого не знав, нікому команд не давав. Тільки ці заяви він проголошує тільки тоді, коли громадькість знаходить факти порушень чи корупційних дій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100