реклама

реклама

ПАТ "Черкасиобленерго" звертається до жителів краю з проханням повторно надати показники лічильників. Потреба у цьому виникла через вірусні атаки на систему упродовж останніх трьох днів. Відповідно, споживачі, які 27, 28 та 29 (до 10-ї години) червня надали інформацію на електронну пошту кол-центру підприємства, мають продублювати показники ще раз.

- Просимо вибачення у абонентів за незручності, але нашій службі потрібно якнайшвидше відновити цю інформацію, оскільки на електронну пошту щодня ми отримуємо більше 2,5 тисяч показів, - говорить начальник кол-центру ПАТ "Черкасиобленерго" Наталія Негода. - Тому це важливо для коректного нарахування платіжних документів за поточний місяць, особливо, враховуючи нинішній стан підприємства.

Протягом останніх троьх місяців у зв'язку з невиплатою заробітної плати енергетикам та страйками, показники знімалися нестабільно. У червні процес вдалося відновити, саме тому багато жителів області хочуть передати реальні показники використаної електроенергії. Лише у Черкасах налічується 117 тисяч абонентів.

Нагадаємо, показники можна передати через форму зворотного зв'язку, розміщену на сайті "Черкасиобленерго".

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Тверезий 30.06.2017 15:25
Я сплачував за електроенергію навіть, коли обленерго страйкувало! Але прийшла квитанція з астрономічними сумами (за 3 міс. нібито набігло понад 200 кВт/год) і порахували по збільшеним тарифам... Чому я через бездіяльність працівників обленерго сплачувати ПОВТОРНО і по ВИЩИМ тарифам? Чи пора звертатись в суд (ще й моральну шкоду відсудити)? У нас в фірмі така ж ситуація у понад півсотні співробітників!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Галя 29.06.2017 22:03
Здається, це брехня. Показів лічильників у них немає не через вірус, а через те, що інспектори позівліьнялися і цілий місяць ніхто ті покази не збирав. Тому вони зараз у квитанціях понаписували суми від фонаря та ще й мали нахабство виставити удвічі більшу абонплату. Мабуть, хочуть за рахунок людей компенсувати все, що їм недоплатив "Азот".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100