реклама

реклама

У селі Хацьки на Черкащині соцпрацівники виявили недоглянуту та зморену голодом дворічну дівчинку, яку покинула рідна матір. Про інцидент повідомив сільський голова Ігор Чекаленко, пише vikka.ua.

883432 «Після виявлення дівчинки ми зателефонували на 102 та попросили її доставити в лікарню або до дитячого притулку. Більше того, було з'ясовано та повідомлено працівникам поліції, що мама-одиначка цієї дитини, яка зареєстрована у сусідньому населеному пункті, вже декілька тижнів не зустрічається із дівчинкою, котру доглядають юридично чужі люди. При цьому дитина живе впроголодь, в умовах антисанітарії... А тим часом так звана мама ночує хтозна-де, здійснює крадіжки та відвідує у СІЗО злочинця, від якого завагітніла», – розповів Ігор Чекаленко.

За його словами, виконавчий комітет 27 червня ухвалив рішення про надання згоди на позбавлення жінки батьківських прав. Відповідні матеріали буде передано на розгляд комісії з питань захисту прав дитини Черкаської районної державної адміністрації для розгляду питання щодо подальшого їх направлення у Черкаський районний суд.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100