реклама

реклама

Як з’ясували правоохоронці, до крадіжки причетна її онука, яка викрала всі збереження потерпілої. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, інформують у поліції області.

FetchOptImg.ashx До Канівського відділення поліції звернулась 82-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Пенсіонерка розповіла, що в неї викрали грошові кошти в сумі понад 5000 доларів США та близько 2000 гривень.

Правоохоронці взялись за відпрацювання даної інформації. Зі слів заявниці стало відомо, що крім неї та її внучки у день крадіжки в будинку нікого не було. Як з’ясувалося, саме внучка і причетна до крадіжки коштів. Гроші жінка знайшла у заявниці під матрацом. Частину коштів вже встигла потратити, частину повернула.

За даним фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100