реклама

реклама

Істерикою та відволіканням уваги громадськості від перевірки комунального підприємства “Дирекція парків” назвав прес-конференцію секретаря Черкаської міськради Олександра Радуцького та директора КП Володимира Стойка заступник міського голови, куратор галузі Геннадій Шевченко.

IMG_203611-265x300

“Це істерика і відволікання уваги від перевірки комунальних підприємств міста. За кулісами цієї істерики знаходяться схеми по відмиванню коштів. Ми маємо факти, коли укладалась плитка по 1000 гривень за квадратний метр, будувались туалети по 26 тисяч гривень за квадратний метр, встановлювались пластикові вікна по завищених цінах. Міська влада має все це перевірити. Тому перше, що ми зробимо, це запровадимо гарячу лінію, на яку зможуть телефонувати підприємці, яким пропонували взяти участь у подібних незаконних схемах, або які від них постраждали. А вказані посадовці прагнуть перевести розмову у якусь особисту площину. Наголошу – тут немає нічого особистого, лише прагнення навести порядок у рамках чинного законодавства”, – зазначив у коментарі “Дзвону” Геннадій Шевченко.

Він також зауважив, що навколо скандального будівництва на пляжі “Пушкінський” почалась незрозуміла активність прокуратури.

“Ми ще не знаємо, законне те будівництво, чи ні, бо я лише два тижні призначений куратором вказаного КП, навіть статуту підприємства досі не можу від Стойка отримать. Але ми точно розуміємо, що туалети на пляжі і господарські приміщення для працівників “Дирекції парків”, про які йдеться, необхідні. І будівництво те не вчора почалося, це ж усім відомо. А на ці вихідні на пляжі відпочивало півтори тисячі людей, і завдання міської влади подбати про їхній комфорт. Натомість, попри відсутність жодних звернень до прокуратури, хтось підключив свої зв’язки, і прокурори починають продзвонювати посадовців міськвиконкому. Так, ніби комусь треба перевести стрілки, сконцентрувати увагу громади на одному об’єкті, замість того, щоб поглянути на всі парки, на всі будівництва і ремонтні роботи. Я попросив прокурора, щоб прокуратура зайняла законну позицію, коли такі звернення будуть. І ми, в свою чергу, розбиратимемось, що законно, а що – ні, і самі звернемось до правоохоронців, якщо виявимо порушення”, – наголосив Шевченко.

Він також висловив здивування, що поряд із Стойком на прес-конференції сидів і Радуцький, адже на сьогодні він не є куратором галузі і жодного відношення до “Дирекції парків”, окрім родинних зв’язків з директором, не має.

“Швидше за все, що міський голова своїм розпорядженням відсторонить від виконання обов’язків керівників комунальних підприємств, і навіть заступників, якщо виникне підозра, що вони брали участь у зловживаннях”, – підкреслив Шевченко.

Нагадаємо, сьогодні директор “Дирекції парків” Володимир Стойко і секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький провели прес-конференцію, де назвали будівництво на пляжі “Пушкінськи” незаконним і звинуватили Геннадія Шевченка у тому, що за цим об’єктом “стирчать його вуха”. Правда, зізналися, що, окрім дзвінка в поліцію, до правоохоронців не звертались і доповідної записки на ім’я міського голови так і не написали, хоч, як таки зізнались, про забудову їм стало відомо ще в середині червня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #8 Небайдужий 05.07.2017 16:59
треба поскаржитись на цього злодія шеву Білецькому
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Небайдужий 05.07.2017 16:57
Гену призначили щоб відкусити у радіка шматок і бідняга старається з усіх сил а на самому клейма ніде ставити. гена такий борець із корупцією, що аж смішно, як ..................................................... забув? іще багато інтересного можна пригадати, вважає себе безсмертним, закінчить дуже погано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Щука 01.07.2017 09:19
Шановні слуги народу! Зменшіть свою публічність! Тому що містяни починають думати, що дурдом з Шевченково переносять в Черкаси та ще й з вільним вигулом психів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Рамір 01.07.2017 06:07
Братва обрали,а тепер пухирі пускаємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Alexandr Lut 30.06.2017 16:56
Дійсно, Стойко-родич Радуцького!!! Двом в одному болоті було комфортно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Андрій 30.06.2017 15:23
Шева поверни машину Азову, яку ти вкрав!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Бух. 30.06.2017 14:22
КП "Дирекція парків" підпорядковано департаменту освіти. Якщо там немає статуту та фінансових звітв, фінансових планів, то догану керівнику департаменту за слабкий контроль та неувагу до діяльності підприємства!!! !

Якщо Стойко родич Радуцького то коли Бондаренко підписав що радік курірує підприємство то був конфлікт інтересів!!! Де протокол про корупцію і чого Радуцький не попередив про родича при призначенні???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Містянин. 30.06.2017 13:46
В чому розбиратися, якщо будується з погодження міського голови? І яке неупереджене розслідування може провести Яценко з Шевченко? До рече,- Яценко уже працює задовільно? А що з 2-мя його доганами та звільненням ,про яке озвучував голова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100