реклама

реклама

На думку адміністрації вузу перипетії, що тривали останнім часом зі звільненням колишнього ректора внз Тамари Качали підійшли до логічного завершення і не позначились на навчальному процесі. Нині робота закладу повністю налагоджена, і вуз готовий надавати відповідні документи випускникам і приймати на навчання майбутніх студентів, пише "Нова Доба".
SPF_9496
Нині Олег Григор перебуває на посаді в статусі виконувача обов’язків. Найближчим часом Міністерство має призначити вибори на які буде подано кандидатуру п. Олега. Разом з тим, за словами керівника вузу, він збирається ретельно вивчити питання відновлення свого попереднього контракта і законності його припинення Міністерством у зв’язку з відновленням на цій посаді Тамари Качали.

Олег Григор також відзначив, що він не підтримує деякі прогнози стосовно того, що останні події негативно вплинуть на рівень набору студентів у цьому році.

– Думаю, всі побачили і зрозуміли, що можна довіряти нашому навчальному закладу своїх дітей. Тому що ми своїм колективом показали, що ми є дуже дружною сім’єю, яка готова взяти на себе будь-яку відповідальність. У тому числі і підготовити фахівців

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Сидоров. 01.07.2017 01:05
Дай Бог нашому теляті , та вовка з"їсти.Міністерська бюрократична машина кого хочеш перемеле.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Правдолюб 01.07.2017 00:38
Они там стрелять еще не начали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Гатила 30.06.2017 19:38
Цитую Брехня:
Дурень думкою багатіє

А ще вищі спеціалізовані суди купляє, які потім можна в туалеті повісити ))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Брехня 30.06.2017 16:59
Дурень думкою багатіє
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100