реклама

реклама

Чи пов’язане звільнення з посади начальника обласного управління капітального будівництва Бориса Євмини з проблемними очисними спорудами в Золотоноші, котрі в свій час Верховна Рада мало не оголосила зоною екологічного лиха, невідомо. Але те, що гальмування реконструкції на згаданому об’єкті спричинила саме відсутність на неї довгожданого проекту, і що цікаво, самих проектантів, які протягом року мінялися один за одним, реальний факт. І це при тому, що гроші (7,9 млн.грн.) на проведення згаданих робіт бюджетом виділені.

  Міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський неоднозначну ситуацію прокоментував так:
- Між мною і паном Євминою ніякого яблука розбрату нeмає. У нас були ділові стосунки. Але й компромісу щодо реконструкції споруд ми не досягли. Я звик робити все якісно, а не навиворіт і тому наполягав на тому, щоб спершу управління виготовило проект. Натомість Борис Євмина пропонував розпочати роботи без нього. Мовляв, проектна документація виготовиться у процесі роботи. От і все.

фото - газета "Антенна"

фото - газета "Антенна"


Чи вплинуло це якось на позбавлення Євмини посади Войцехівський не знає, але водночас стверджує, що ситуація, яка склалася на очисних спорудах у Золотоноші, знаходиться під особистим контролем голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба.
- Першу чергу робіт, завдяки яким удалося вирішити проблему з механічними домішками, ми завершили в червні місяці, - зауважив Віталій Войцехівський. – Тепер треба зробити найголовніше – не тільки завершити реконструкцію і вдосконалити біоочистку каналізаційних вод, а й модернізувати центральну насосну станцію. Думаю, протягом наступних трьох місяців ми остаточно і кардинально розв’яжемо  ці нагальні проблеми і місцеві жителі більше не нарікатимуть на забруднення довкілля.

Ніна Жук, Золотоноша

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Прораб 13.12.2011 15:25
Апетити золотоніської мафії на чолі з Криницькою значно перевершили можливості очисних споруд. 8) Всі гроші пішли на вілли ригиональної мафії. :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Чехівський 13.12.2011 15:12
Бориса Євміна та пана Войцеховського за таке зухвале ставлення до екології потрібно саджати до вязниці - пожиттєво,без права на апеляцію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Фрося 13.12.2011 14:59
Зголоднілі регіонали так накинулись на бюджетні гроші, що до очисних споруд дійшли "ріжки та ніжки".. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Зацікавлений 13.12.2011 14:43
Відкати просто чудові були зазделегідь відпрацьовані по цих очисних
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100