реклама

реклама

Від повного знищення вогнем житловий будинок врятували поліцейські охорони батальйону УПО Черкаської області, повідомляють у відомстві.

300_200_1498813907790048001498813907 Коли чергова пункту централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області побачила, що на пульті зник сигнал з охоронюваного об’єкту, вона негайно повідомила цю інформацію наряду реагування, який здійснював патрулювання в даному районі міста.

Поліцейські одразу вирушили за вказаною адресою. Оглянули місце події (будинок в приватному секторі). Слідів проникнення сторонніх осіб не виявили, все виглядало неушкодженим. Але інтуїція підказувала правоохоронцям, що з об’єктом не все гаразд. Вони ще раз уважніше обійшли по периметру будинок і помітили, що в одній з прибудов через склопакет нібито пробивається димок. Відчинили двері, а звідти – цілковите задимлення, горіння пластику, меблів, вагонки.

Поліцейські охорони, не гаючи часу, почали здійснювати гасіння пожежі штатними вогнегасниками (вони завжди напоготові в автомобілях поліції охорони) та викликали наряд ДСНС.

Завдяки вчасному втручанню поліцейських охорони пожежу вдалося локалізувати і припинити в межах літньої кухні. Ще кілька хвилин і вже зайнявся б весь будинок. В такому випадку врятувати його не було б ніякої можливості.

Господарі житла, оговтавшись від жаху усвідомлення реальної перспективи залишитись без житла під відкритим небом, щиро дякували поліцейським за їхню безпосередню небайдужість, професіоналізм і загалом за ту суспільну користь, яку здійснює поліція охорони.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100