реклама

реклама

За порушення антикорупційного законодавства з лав податківців звільнили 11 працівників. Ще 26 притягли до дисциплінарної відповідальності.

Такі дані про результати роботи за 11 місяців цього року відділу внутрішньої безпеки при ДПА в Черкаській області оприлюднив начальник відділу Геннадій Барон.

– За вчинення адміністративних корупційних правопорушень проти працівників податкових органів області складено 6 протоколів, - зазначив Геннадій Барон. – За рішенням судів, цих працівників притягнуто до адміністративної відповідальності з накладенням відповідних штрафів та звільнення з органів державної податкової служби області.

Із початку року прокуратурою області проти працівників податкових органів Черкащини порушено 7 кримінальних справ за порушення ними Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції". Про це інформує прес-служба ДПА в Черкаській області.

– Ми проводимо профілактичну роботу серед працівників податкових органів області на предмет знання та дотримання антикорупційного законодавства, - наголосив Геннадій Барон. - Унаслідок такої роботи 75 працівникам винесено офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Країна дурнів 14.12.2011 11:04
Як кажуть - знайшли крайні попи, а у кого гарна криша, хто в системі (в чітко налагодженій корупційній схемі) і стабільно кладе в ротик начальству (в карман бабло) смачний шмоточок - той працюватиме до сивих волос 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 vik 13.12.2011 17:14
Противно читать...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100