реклама

реклама

Житель одного з сіл Чорнобаївського району під час сварки вбив власну дружину. Жінка від отриманого ножового поранення померла. Зловмисник зрозумівши, що накоїв, викликав медиків, однак врятувати потерпілу не вдалось. За вчинене йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, повідомляють у секторі комунікації поліції Черкаської області.

index До Чорнобаївського відділення поліції надійшло повідомлення по лінії 102 від фельдшера карети швидкої допомоги про те, що в одному із сіл у власному домоволодінні виявлено труп 65-річної місцевої жительки з ножовим пораненням.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Від працівників медичної допомоги поліцейські дізналися, що до них звернувся її 66-річний чоловік з повідомленням, що його співмешканка померла.

Як з'ясувалося, саме він причетний до скоєння кримінального правопорушення. Слідчим чоловік розповів, що вони вживали разом з жінкою спиртне, потім між ними виникла сварка, під час якої він ножем завдав їй удар. Через деякий час, зрозумівши, що накоїв, викликав медиків, однак врятувати потерпілу не вдалось.

За даним фактом Чорнобаївським відділенням поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100