реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах відбулася зустріч обласної влади з представниками групи компаній «Travellheart  Enterprise Group» (Пекін, Китай), що об’єднує великі бізнесові кола Піднебесної. Спершу представники влади Черкащини представили наш регіон.

DSC_0037

– Ми аграрна область, знаходимося в центрі України, що зручно з точки зору логістики та ведення бізнесу. Тож в нас працює багато представників відомих компаній. Порівняно з минулим роком, інвестиції зросли на 35% і щороку динаміка більшає. У нас є ресурси і висококваліфіковані кадри, маємо переробні підприємства. Розвиваємо виробництво овочів. У Золотоноші почав працювати індустріальний парк. Також хотілося б розвинути водну артерію – Дніпро, – розповів голова ОДА Юрій Ткаченко.

Керівник області також похвалився покладами бурого вугілля та горючого сланцю на Черкащині, що в перспективі дає можливість виробляти нафтопродукти.

– Для розвитку бізнесу в нас створена Агенція розвитку підприємництва. Тому якщо буде бажання знайти земельну ділянку, ми можемо в цьому сприяти. Достатньо є будівельних компаній, що можуть побудувати підприємство, — наголосив Юрій Ткаченко.

Він також надав слово деяким присутнім підприємцям. Зокрема, пропозиції партнерам мали змогу висловити представники «Фрау Марти», «Меркурія» тощо.

Китайці презентували свої наміри, зазначивши, що їх цікавить ІТ, агропромисловий напрямок, переробна галузь тощо. Керівник компанії «Travellheart  Enterprise Group» повідомив, що вона використовує свій потенціал для обслуговування як уряду, так і підприємців, і постійно розширює систему надання послуг.

Китайці відзначили, що вони зацікавлені торгувати у своїх супермаркетах нашими молокопродуктами, пивом, соєю та борошном.

На завершення зустрічі іноземні гості та голова ОДА обмінялися подарунками.

DSC_0055

DSC_0064

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 секрет за 7 замками 04.07.2017 14:01
а що губернатор ото таке скручене подарував китайцю?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Не Сhina 04.07.2017 13:53
Ви там обережно торгуйте - щоб без черкаського молока не залишились черкаські магазини!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100