реклама
Sucurity Police

реклама

З понеділка тривав пошук двох рибалок, зниклих на Дніпрі. Пошук ускладнювався тим, що точного місця рибальства ніхто не знав. Сьогодні о 13 годині на глибині близько двох з половиною метрів водолазами комунальної служби було знайдено тіло першого рибалки, а через деякий час на відстані двадцяти метрів знайшли тіло другого чоловіка. Про це інформує Головне управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.

Інформація про зникнення рибалок надійшла до оперативного чергового МНС України у Черкаській області близько о 22.00 11 грудня. Водолази комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради спільно з рятувальниками аварійно-рятувального загону спецпризначення управління МНС області розпочали пошук рибалок о 6 ранку в понеділок. У перший день пошукових робіт було знайдено човна, якого прибило до дамби, та деякі речі рибалок. Тіла знайшли наступного дня, коли на пошук зниклих рибалок вийшли чотири групи водолазів.

Вечером 10 грудня троє жителів м. Золотоноша вирішили розжитися рибою у заказнику, у, так званому, районі Чорної Ями на р. Дніпро. Спустивши на воду саморобного дерев’яного човна біля станції Панське, вони дісталися до острова. Закінчивши приготування, під покривом ночі двоє з них вийшли на промисел. Поставивши сітки, друзі повернулися на острів до товариша та чекали там декілька годин. О третій ранку знову вийшли у заказник, щоб перевірити сітки, та так і не повернулися назад. Більше товариш їх не бачив. Спочатку він чекав, потім почав кликати – кричав у темряву, а відповіді так і не почув. Зранку, втративши надію дочекатися товаришів, почав телефонувати у Золотоношу. О півдні, у неділю, за ним прийшов човен.

– Трагедія сталася через власну необережність молодих людей, – розповів начальник пошукової групи обласної комунальної служби Володимир Циганков. - Думаю, що маленький саморобний човен не витримав перевантаження і рибалки опинилися у воді. Дуже прикро, бо їм всього по 20 років. На місці, де ми знайшли рибалок, видно, що вони боролися до останнього: знімали одяг, намагалися йти по мілководдю, а потім пливли до берега, але довго в холодній воді протриматися не змогли.

З початку року на Черкащині вода забрала життя 62 людей, 5 з яких – діти.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Мойша-дворник 15.12.2011 11:50
и дворников тоже
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Мойша 14.12.2011 17:12
Цитую шкода:
Мабуть, не від солодкого життя пішли хлопці ловити ту рибу.

Как было не знает никто. А то, что оказались в запретнике...не надо прикрываться жалостью. Если в Донецке ограбили банк и сделали инвалидами 3-х человек,то что тоже списать "не від солодкого життя пішли хлопці грабити, убивати". Пусть идут учатся на каменщиков, плиточников... у нас таких не хватает...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 шкода 14.12.2011 09:28
Мабуть, не від солодкого життя пішли хлопці ловити ту рибу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100