реклама
Sucurity Police

реклама

zgapa Щодня телепрограми Черкаської обласної держтелерадіокомпанії «Рось» дивиться 312 тисяч черкащан. Такі результати дослідження компанії з маркетингових та соціальних досліджень «GfK Ukraine» презентував під час прес-конференції генеральний директор ОДТРК Юрій Уздемір.

 За результатами  дослідження соціологічної компанії «TNS-СОЦИС», більш ніж 74 % жителів Черкаської області отримують інформацію про місцеві події з телерадіопрограм ОДТРК.  Найрейтинговішими в листопаді цього року стали такі програми: шоу «Рось шукає таланти», телесеріал «Серцю не накажеш», ЧСН – «Постфактум», д/ф «Живе багатство України», «Вухаті та хвостаті», «Автодруг» та Концерт Лесі Харченко. А завдяки програмі «Рось шукає таланти» у листопаді рейтинг перегляду програм ОДТРК перевищив рейтинги всеукраїнських каналів.

- Яку мету ми ставили, замовляючи такі масштабні дослідження? Перш за все подивитися на те, що ми робимо, чи правильно ми робимо, чи дивиться нас глядач, - каже Юрій Уздемір. – Я визнаю, що в цілому рейтинг центральних каналів вищий, ніж місцевих. Але ті проекти, які ми запланували на початку року, які реалізуємо, показали такий результат. Це свідчить про те, що взятий керівництвом курс на оновлення програм, на модернізацію, на нові підходи подачі інформації себе виправдовує.

На переконання пана Уздеміра, «Рось» виграє тим, що зміст програм – наближений до глядача.

- Ми показуємо життя в усій його красі і не красі, нашого черкащанина. Намагаємося говорити людям те, що вони хочуть чути, що відбувається коло них. Саме цей курс, ця програмна концепція дала такі результати, - зазначає гендиректор.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #4 Критик 19.12.2011 01:15
Донецький пришелець патякає про те, чим ніколи не займався. І взагалі, занепадає канал "Рось". Гоніть цього Уздеміра. Чим ранше, тим краще. А всі його програми за рідкісним виключенням - лайно! Окрім уздеміровського матюччя в ТРК нічого не залишилось. Шкода колектив, що перетворився у сліпих котят...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 sergo 18.12.2011 17:32
Цитую пугач:
а ваши проекты-туфта,выброс денег на ветер!

чо туфта?а своих прорекламироват ь!может какой лох и клюнет на выборах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 sambuka 17.12.2011 21:42
Перелік найрейтинговіши х програм не відповідає тому, про що говорить Уздемір. Показують красу життя черкащан у програмах шоу «Рось шукає таланти» та у телесеріалі "Серцю не накажеш"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 пугач 17.12.2011 18:22
Какое враньё,кто смотрит вашу "РОСЬ"господин Уздемир,у канала нет даже качества просмотра,а ваши проекты-туфта,выброс денег на ветер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100