реклама
Sucurity Police

реклама

Магія чисел має захистити кохання та зміцнити стосунки. У цьому переконані черкаські молодята, що вирішили побратися 7 липня 2017 року. Адже в даті їхнього весілля магічна 7-ка трапляється тричі. Тож цього дня у черкаському РАЦСі ажіотаж. Охочих пар почати сімейне життя зі щасливої дати нарахували аж 24. З молодятами спілкувався кореспондент сайту vikka.ua. 168209

Для родини Захара та Ольги Рибаків 7 липня відтепер подвійне свято, адже рівно 7 років тому вони почали зустрічатися.

"Ми познайомилися давно завдяки спільним друзям. У нас сьогодні річниця стосунків. Тож цю дату обрали спеціально. Заяву писали 2,5 місяці тому", – розповідає наречений.

До черкащанина Юрія Махна наречена Олександра Жарнікова приїхала з Росії. І хоча сама не розмовляє українською, попросила провести церемонію на рідній мові чоловіка.

"Ми вже багато років разом. Юрій зробив мені пропозицію, а дату весілля нам обрали батьки. Кажуть, що і дата щаслива і за місячним календарем дуже сприятливий час. Заяву до РАЦСу подали ще у лютому", –  каже Олександра Жарнікова.

Молоде подружжя Яни та Віталія Стаценків своє весілля почали планувати ще рік тому. Саме тоді й узгодили дату.

За словами нареченого, цей день обирала його майбутня дружина.

Як зазначила керівник черкаського РАЦСу Лідія Літовкіна, 24 пари для літнього весільного сезону досить велика кількість, але не захмарна.

"У найбільш насичені дні ми проводили 30 церемоній. Але з урахуванням того, що сьогодні п’ятниця, день дуже насичений", – зазначила керівниця РАЦСу.

Вона розповіла, що одна з пар, яка сьогодні реєструвала шлюб, зробила це в оригінальний спосіб: без клятв та обручок, а церемонію присвятили батькам.

Черкаський астролог Ольга Скрипник пояснила популярність дати тим, що з числом 7 люди пов’язують успіх. Вирішальну роль тут відіграла віра людей.

"Цьогоріч взагалі більше шлюбів, ніж у минулому високосному році. Число 7 вважається щасливим числом у духовному плані. Для пари та подружнього життя це дуже сприятливо. Якщо духовність на висоті, то і матеріальний успіх прийде. Важливо ще й те, що сьогодні п’ятниця. Це день Венери, день любові", – зазначила Ольга Скрипник.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Коментарій 07.07.2017 23:53
А тепер перегляньте ось це : https://m.antikor.com.ua/articles/178360-777_v_date_astrolog_dal_uhasnyj_prognoz_dlja_molodohenov
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100