реклама
Sucurity Police

реклама

 

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно 27-річного місцевого жителя – гр. М., за підозрою в умисному вбивстві своєї знайомої та замаху на вбивство матері.

 

Досудовим розслідуванням встановлено, що М., маючи умисел, направлений на вчинення умисного вбивства, підійшов до своєї знайомої М., 1979р.н., та вчинив умисне вбивство, а саме, викинув останню з вікна вказаної квартири, внаслідок чого потерпіла впала на землю та отримала тілесні ушкодження, не сумісні з життям, і померла на місці події.

Після цього, М. підійшов до своєї матері та умисно, з метою заподіяння смерті, наніс останній численні удари ножем в життєво важливі органи, чим спричинив тілесні ушкодження, що небезпечні для життя в момент заподіяння. Потерпілу було госпіталізовано до реанімаційного відділення КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги», де надано невідкладну медичну допомогу.

Черкаським відділом поліції ГУ НП в Черкаській області за погодженням з Черкаською місцевою прокуратурою М. повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), та ч. 2 ст. 15, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (закінчений замах на вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство).

Крім того, судом задоволено клопотання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування для встановлення всіх фактичних обставин та скерування обвинувального акту до суду.

Про це інформує Черкаська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Правда 11.07.2017 09:42
Господи, эта фраза просто убивает, "Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні", каким образом, сидя в кабинетах попивая чай, кофе и давая заумные указания, не понимая вообще сути дела или вставляя палки в колеса следователю во время расследования!! !??? Может пора поднимать свои задницы с удобных кресел и самим начинать ездить, хотя бы на резонансные выезда и самим проводить процессуальные действия, ТОВАРИЩИ ЗАЖРАНЫЕ ПРОКУРОРЫ, а не пиарится в интернет изданиях, а потом когда приходя в суд поддерживать государственное обвинения, в полном смысле слова "обсы..етесь" и не можете два слова сказать, и адвокати вас вертят как хотят!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100