реклама

реклама

 

Днями до виконавчого комітету Канівської міської ради надійшов лист від командира військової частини ПП В2254 С.Зеленіна, у якому від імені Міністерства оборони України в/ч ПП В2254 висловлюється щира подяка канівській громаді за земляка, старшого мічмана Володимира Яблоньского, який наразі сумлінно виконує свій військовий обов’язок із захисту суверенітету і територіальної цілісності України.

Про це інформують на сайті Канівської міськради.

«Своєю нелегкою службою він (Володимир Яблонський - авт.) гідно примножує ратну славу поколінь захисників рідної землі, підтримує високий авторитет Збройних Сил України.

За часи служби Ваш земляк зарекомендував себе як дисциплінований і працьовитий військовослужбовець, свято і непорушно додержується Конституції України, віддано служить українському народові.

Командуванням частини та підрозділу Ваш земляк неодноразово був заохочений за самовіддану працю, вміле виконання завдань, зразкову військову дисципліну.

Вірю, що Ваш земляк і надалі зберігатиме вірність Військовій присязі, докладатиме всіх зусиль для надійного захисту нашої держави.

Велике Вам спасибі за земляка!», - йдеться в повідомленні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100