реклама

реклама

 

Під час санкціонованого обшуку в підозрюваного виявлено та вилучено понад 15 кілограм висушеної подрібненої коноплі, яку він зберігав, щоб продати, а також газовий пістолет, перероблений на бойовий. За даним фактом відкрито два кримінальні провадження за статтями 307 та 263 Кримінального кодексу України.

 

До оперативників Золотоніського відділу поліції надійшла інформація, що 32-річний місцевий житель займається зберіганням наркотичних речовин. В ході проведення санкціонованого обшуку його квартири та підвального приміщення, правоохоронці виявили мішки та ємкості наповнені висушеними рослинами конопель, загальна вага яких становить близько 15 кілограм. Крім того, в приміщенні підозрюваного поліцейські виявили газовий пістолет, перероблений для стрільби патронами калібру 5,6 міліметрів, а також 2 пакетики з амфетаміном. Речові докази вилучені та направленні для проведення відповідних експертиз.

За вказаним фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статтей передбачає до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100