реклама
Sucurity Police

реклама

Нещодавно, в приміщенні Кам´янського районного центру зайнятості було презентовано роботу ТОВ «Альфа-Етекс» та актуальні вакансії операторів лінії у виробництві харчової продукції, а також оброблювачів риби, які необхідно укомплектувати на підприємстві. На захід були запрошені 30 безробітних.

ТОВ «Альфа-етекс» займається виробництвом консервів з риби і морепродуктів. Підприємство володіє багаторічним досвідом переробки рибної сировини та випускає широкий асортимент продукції, яка реалізовується як по території України, так і за кордон.

«Наша команда – це досвідченні та висококваліфіковані працівники, які володіють всім необхідним обладнанням для виробництва рибних консервів. Ми робимо все для того щоб наші споживачі залишалися задоволені, а суворий відбір інгредієнтів дозволяє випускати продукцію з незабутнім смаком», - відзначила під час презентації готової продукції представник підприємства Галина Озеран. Вона познайомила присутніх із специфікою виробничої діяльності, зосередила увагу на умовах та графіку роботи, рівні заробітної плати, охарактеризувала вимоги до вакантних посад, які необхідно найближчим часом укомплектувати, та надала вичерпні відповіді на питання, що виникали в ході спілкування.

Пошукачі роботи зацікавилися пропозицією роботодавця та виявили бажання поспілкуватися з ним індивідуально. За результатами співбесіди 10 безробітним видано направлення на працевлаштування.

Про це повідомили в обласному центрі зайнятості.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100