реклама
Sucurity Police

реклама

Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника дільниці комунального підприємства м. Золотоноша.

Особа обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за невчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Досудовим розслідуванням установлено, що чиновник, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, зловживаючи наданою йому владою, у травні поточного року, вимагав та одержав від підлеглого, в якості неправомірної вигоди, грошові кошти в розмірі 3600 гривень за неподання керівництву підприємства пропозицій про притягнення останнього до дисциплінарної відповідальності.

Щодо підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

Довідково: санкцією  ч. 3 ст. 368 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 (п’яти) до 10 (десяти) років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 (трьох) років, з конфіскацією майна.

Про це інформує прес-служба  прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100