реклама

реклама

Кошти для формування закупівельних партій добрив і запуску заводів групи Ostchem в Черкасах, Рівному та Сєвєродонецьку склали 1 млрд грн, повідомляє «ЛІГА.Бізнес».

0f387dceb60b74fdcf6c678acd59f358

Три хімічні підприємства групи Ostсhem відновили роботу. 16 червня 2017 році відновив роботу «Азот» у Черкасах, 5 липня – Рівнеазот, а 7 липня – Сєвєродонецьке об'єднання «Азот». Кошти для формування закупівельних партій добрив і запуску заводів становили 1 млрд грн, з яких 750 млн грн було надано з резервів ПАТ Аграрний фонд, повідомляє прес-служба товариства.

«Ці кошти були тимчасово вільні в рамках залученої кредитної лінії від Укргазбанку. Спочатку гроші планувалося спрямувати на розширення нашої форвардної програми, але ми виходили з того, що стабілізація ситуації на ринку міндобрив і запобігання паніки у аграріїв – загальнодержавні пріоритети. Тому було прийнято рішення про надання цього траншу», – пояснив голова правління Аграрного фонду Андрій Радченко.

На сьогодні з заводами Ostсhem укладені договори на постачання близько 200 тис. т добрив, які можуть бути спрямовані сільгоспвиробникам.

Група Ostсhem об'єднує підприємства азотної хімії Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа. Загальний штат трьох підприємств Ostсhem – 11,5 тис. осіб, а з урахуванням суміжних галузей – 40 тис. осіб.

Зупинка хімзаводів в Рівному і Черкасах почалася 7 березня 2107 р. Причиною стала заборгованість компанії Ostchem за послуги з транспортування газу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Щука 12.07.2017 19:38
Цитую Химик:
А зарплат как не давали так и не дают,тв.ри!!!Пора бастовать уже люди.

Капіталізм! Привикай друже! Може Кива з своєю соцпартією порядок наведе! Відбудує соціалізм!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Химик 12.07.2017 16:51
А зарплат как не давали так и не дают,тв.ри!!!Пора бастовать уже люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100