реклама

реклама

Асоціація пацієнтів-ветеранів із початку наступного року перевірить, чи є в лікувальних закладах палати для ветеранів, кошти на харчування пацієнтів та придбання медикаментів.

На засіданні «круглого столу» за участі першого заступника начальника Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Олега Найдана та Асоціації захисту прав пацієнтів-ветеранів обговорили питання перевірки лікувальних закладів міста Черкаси у січні 2012 року. Мета – ознайомитися із організацією надання медичної допомоги ветеранам усіх категорій.

Представники Асоціації наголошують на необхідності налагодити чіткий облік та контроль за оздоровленням інвалідів Великої Вітчизняної війни. Про це повідомляє прес-служба Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської ОДА.

Так, представники Асоціації планують перевірити наявність у лікувальних закладах палат для ветеранів та їхнє використання за призначенням.

Окремо вивчатимуть питання виділення коштів на харчування та придбання медикаментів, наявності соціальних аптек у лікувальних закладах та надання знижок на препарати.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100