реклама
Sucurity Police

реклама

На засіданні бюджетної комісії Канівської міської ради обговорили питання підняття тарифів на послуги водопостачання та можливість компенсації різниці тарифів з міського бюджету. Про це повідомляє «Kanos».

Як повідомив раніше керівник комунального підприємства «Водо-каналізаційне господарство» Володимир Цюкало, бюджетній комісії необхідно проаналізувати можливість компенсації різниці у тарифах з міського бюджету.

Необхідність в цьому виникла у зв’язку із тим, що виконавчий комітет вже протягом тривалого часу не може ухвалити рішення про підвищення тарифів на послуги із водопостачання та водовідведення, тож підприємство несе збитки і не може реалізувати фінансовий план розвитку підприємства.

Однак, голова бюджетної комісії Володимир Коржов спільно з очільницею фінансового управління Галиною Карпушенко зауважили, що наразі немає можливості вишукати кошти для компенсації з міського бюджету. Тож, у підсумку, тривалого обговорення на засіданні комісії було вирішено, що її члени будуть все ж рекомендувати виконкому ухвалити рішення про підняття тарифів на послуги водопостачання.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Думка черкащан 13.07.2017 18:02
Та навпаки, відновіть роботу бювету де він раніше був, щоб черкащани мали можливість безкоштовно брати питну воду. Адже згідно Основоного Закону надра належать виключно народу України. Держава для людей, а не люди для держави! Коли нарешті це усвідомлять держиморди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Щука 13.07.2017 14:51
Або робіть це тихо, а іначе любов до мера , міста і нашої країни зростає непормірними швидкостями!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100