реклама
Sucurity Police

реклама

Питання щодо святкування паломниками-хасидами Рош-га-Шана єврейського Нового року обговорювали нещодавно на прес-конференції в Умані. Т.в.о. начальника Уманського відділення поліції Андрій Якимчук, начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП Руслан Горяченко, заступник начальника СУ ГУНП Олександр Мельниченко зустрілися з делегацією держави Ізраїль на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковським.

20045848_1189065981199096_572343414_n

Про це повідомляють в ГУНП України в Черкаській області.

Щороку восени в Умані розпочинаються святкування паломниками-хасидами Рош-га-Шана єврейського Нового року. Під час їх перебування поліцією Черкащини будуть проводитися ряд організаційно-практичних заходів.

Для забезпечення надійної охорони публічного порядку й безпеки громадян в містечку, де проводиться святкування, буде налагоджена відеофіксація. Вся ця інформація і відомості щодо приїзду та перебування хасидів в Україні, а також можливих порушень публічного порядку надходитиме до оперативного штабу. Для надійної охорони від можливого посягання на релігійні святині залучатимуться працівники кінологічної служби та вибухотехніки. Крім українських правоохоронців для охорони публічного порядку під час паломництва хасидів прибудуть до України і правоохоронці Ізраїлю, які вже декілька років поспіль допомагають у врегулюванні можливих інцидентів, а також надають консультаційно-правову допомогу.

Ізраїльські представники влади запевнили, що будуть агітувати та проводити роботу з громадянами, які планують приїхати до України на свято Рош-га-Шана, в напрямку дотримання законів України.

19989195_1189065984532429_1766418772_n

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Уманский Еврей 15.07.2017 21:31
Цитую Регіональна Тальнівщина:
Навіть посол Ізраїлю приїхав агітувати вступатив кошерну поліцію. Я вже навіть не знаю, що ще треба Уманському Єврею, щоб він туди написав заяву? :roll:


Да когда же ты успокоишься? Каждое лето представители Израиля в г. Умань приезжают, чтобы обговорить нюансы предстоящих праздников осенью. Это нормальный процесс. Спасибо что беспокоишься за мой доход, но у меня в этом плане всё отлично!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Регіональна Тальнівщина 14.07.2017 13:28
Навіть посол Ізраїлю приїхав агітувати вступатив кошерну поліцію. Я вже навіть не знаю, що ще треба Уманському Єврею, щоб він туди написав заяву? :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100