реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаські парки – територія для успішної діяльності місцевих підприємців. Нині 40 орендарів працюють у 6-ти парках. Про це інформують у прес-службі КП «Дирекція парків».

До послуг відвідувачів: заклади громадського харчування, продаж солодощів, кави та напоїв, прокат велосипедів, проходження трас, атракціони для малечі та дорослих.

- Серед наших орендарів – наші постійні клієнти, це люди, які давно працюють на території парку, з ними укладені угоди, вони справно платять за свої об’єкти, – розповідає директор КП Володимир Стойко. – Наша співпраця стабільна. Щодо тарифної політики, то підприємці самостійно визначають вартість пропонованих товарів та послуг. До повноважень комунального підприємства втручання щодо вартості не входять. Так само як і не передбачений «відбір» підприємців.

Нагадаємо, вартість оренди залежить від специфіки роботи та місяця (сезонності). Адже у травні та червні, на початку сезону, коли відвідувачів більше, і вартість оренди вища, в менш прибуткові місяці – нижча. Порівняно з попереднім роком, умови роботи підприємців не змінилися. Так само, більше трьох років не змінювалася вартість катання на атракціонах КП «Дирекція парків». Для дорослих – 15 грн, для дітей – 10 грн.

- У нас виникають робочі моменти, які вирішуються під час діалогу, - говорить підприємець Руслан Кузьменко, який співпрацює з Дирекцією майже 10 років. - Робота в парках специфічна, бо якщо літо, приміром, дощове, то відвідувачів менше, а заробітну плату потрібно людям виплачувати.

КП "Дирекція парків" відкрите до співпраці з підприємцями, які пропонуватимуть нові послуги та розваги в черкаських парках.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Юлия 14.07.2017 10:24
Стоимость билетов действительно не меняется и нам совсем не накладно покатать ребёнка на нескольких аттракционах. Спасибо за это
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100