реклама

реклама

Депутати міськради на сесії 13 липня підтримали проект рішення про надання субвенції Управлінню патрульної поліції в розмірі 194 тисячі гривень. «За» проголосували 27 обранців, передає vikka.ua.

135096 Внесення змін до Програми забезпечення правопорядку в місті Черкаси на 2016-2020 роки подані у зв’язку зі зверненням начальника УПП у м. Черкаси для придбання необхідних матеріально-технічних засобів та поліпшення умов обслуговування громадян міста.

Зокрема на виділені кошти патрульні планують закупити автомобільні відеореєстратори, ноутбуки, комп’ютерні комплектуючі та аксесуари.

Також у списку покупок на виділені кошти – велосипеди, шоломи, рюкзаки, кеди, шорти та футболки – для створення у місті велопатруля.

Раніше заступник начальника, а нині начальник УПП у м. Черкаси Олександр Кокоба повідомляв про плани реалізації програми щодо запуску в Черкасах велопатруля. Патрульні навіть проводили опитування серед громадян на своїй Facebook-сторінці, чи потрібні такі новації. Тоді містяни схвально оцінили таку ініціативу. Мовляв, поліцейські будуть об’їжджати більше дворів та місць відпочинку, куди складно доїхати на автомобілі.

Зазначимо, що велопатрулі торік запрацювали у багатьох містах України, зокрема в Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Маріуполі, Тернополі, Івано-Франківську та Ужгороді. А цьогоріч новий підрозділ патрульних з’явився у Рівному та Кривому Розі.

Крім того, планується придбання щорічно не менше 25 камер відеоспостереження для розширення системи «Безпечне місто».

Ця система успішно працює в столиці та суттєво допомагає поліцейським у розслідуванні кримінальних правопорушень та виявленні злочинців. Але, перш за все, камери несуть користь місцевим жителям. Адже за допомогою камер поліцейські зможуть оперативно реагувати на дорожню ситуацію в місті. До речі, торік аналогічна система на повну запрацювала і в місті Умань.

Фото: irivne.info

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 777 17.07.2017 07:50
А розгін то взяли...на ту суму 12 вело та й то
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Щука 16.07.2017 19:54
І начальника поліції хоч один день в тиждень на велосипед і нехай попрбує поїздити одну зміну! Думаю що с*ака відвалиться! І кеди не допоможуть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 КоМент 16.07.2017 10:40
Здається, занадто "ходу набрали" на ті нещасні 194тис грн !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100